In Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag neemt Jodan Boys het op tegen promovendus Nootdorp. De ploeg van Dick Boereboom had een verdienstelijke eerste seizoenshelft, maar na de winterstop lijkt de klad er in te zitten. Van de negen wedstrijden werd er slecht eenmaal gewonnen en één keer gelijk gespeeld. Dit betekent dat de Nootdorpers alles in het werk moeten zetten om handhaving te bewerkstelligen.

Jodan Boys kwam vorige week tegen FC Rijnvogels door onoplettendheid al vroeg op achterstand.  Nog voor rust kwam de gelijkmaker op het scorebord. Jodan Boys speelde een goede tweede helft, maar de kansen werden niet benut en FC Rijnvogels deed dit wel. Jodan Boys vergat zichzelf zoals wel vaker dit seizoen te belonen.

Zaterdag zal Nootdorp tot op het bot gemotiveerd zijn om de punten in eigen huis te houden. Winst voor de geel zwarten is weer een stap dichterbij handhaving. Jodan Boys zal met een goed gevoel de competitie willen uitspelen. Onze jongens willen dan ook op zeker de punten mee naar Gouda nemen.

De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer J.Afouallah

Jodan Boys 2 speelt een paar kilometer verderop in Voorburg om 12.00 uur tegen Forum Sport. Jodan Boys 2 kan weer een belangrijke stap zetten in de strijd tegen rechtstreekse degradatie.

Kom de mannen aanmoedigen in Voorburg en Nootdorp!!