In Nieuws Jodan Boys 1

Afgelopen zaterdag leed Jodan Boys een enigszins ongelukkige nederlaag tegen FC Rijnvogels. Na een snelle achterstand wist Jodan Boys gaandeweg onder aanvoering van Leroy Brank de wedstrijd naar eigen hand te zetten. Het uitvallen van Mo Bellahcen was een domper. Toch kwam Jodan Boys voor de rust langszij dankzij een treffer van Michel Verkaik en kreeg het op slag van rust een mooie kans om op voorsprong te komen. De toegekende strafschop werd echter niet verzilverd.

Ondanks deze tegenslag ging Jodan Boys ook na de rust op jacht naar de voorsprong. Aanvoerder Leroy Brank ging voorop in de strijd en wist veel duels in zijn voordeel te beslissen. Een gretig Jodan Boys kreeg tegen het fysiek sterk spelende Rijnvogels een aantal mogelijkheden maar kwam niet tot scoren.

Het was dan ook zonde dat in de slotfase Rijnvogels nog wist te scoren vanuit een vrije trap. Jodan Boys verdiende meer; het scorebord is echter bepalend.

Leroy Brank werd uitgeroepen tot Man of the match

Juwelier van Deth reikt aan het einde van het seizoen de “zilveren schoen” uit aan de beste speler van Jodan Boys 1. Zij ondersteunen al een groot aantal jaren onze vereniging. Juwelier van Deth is voor velen een begrip in Gouda; zij zijn gevestigd in de Korte Groenendaal te Gouda