In Nieuws

De kampioenskoorts loopt hoog op bij Jodan Boys 10. Het nieuwe vriendenelftal is de gedoodverfde favoriet voor het kampioenschap en hoopt met deelname aan de actie Kampioenskoorts van FOX Sports extra aandacht te genereren voor de Stichting Kans tegen Kanker. De mannen krijgen daarbij inmiddels veel steun. Ook Sparta-spelers Michiel Kramer en Michel Breuer doen een oproep om te stemmen. Bovendien verloten zij onder de stemmers 2 toegangskaarten voor een thuiswedstrijd van Sparta Rotterdam.

En omdat Kramer de kaartjes regelt, trakteren de spelers van Jodan Boys 10 voor de winnaars ook nog op een broodje kroket! Stemmen kan nog maar twee dagen via https://www.kampioenskoorts.nl/stemmen/jodan-boys-de-mannen-zaterdag-10/

Check via onderstaande link het fimpje!

Filmpje Kramer en Breuer