In Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag komt FC Rijnvogels op bezoek. De ploeg uit Katwijk kent na de degradatie uit de derde divisie een wisselvallig seizoen. De eerste periode verliep uiterst teleurstellend voor de Katwijkers. Maar na de komst van de nieuwe trainer Jimmy Simons speelden de Vogels een prima tweede periode. Tot op de laatste speeldag deed het mee om deze periode winnend af te sluiten, dit liepen ze helaas op twee punten mis.  De afgelopen weken heeft FC Rijnvogels echter de wind weer wat tegen. Uit de laatste vier wedstrijden werden drie punten gepakt. De partijen die werden verloren waren ook niet tegen de minste ploegen; Noordwijk; SteDoCo en Hoek. De ploeg van Simons herbergt veel kwaliteit en zal er zaterdag weer alles aan doen om de drie punten mee naar huis te nemen.

Jodan Boys kende ook een teleurstellend begin van de derde periode. In eigen huis werd er gelijkgespeeld tegen Smitshoek en de uitwedstrijd tegen Argon ging zelfs verloren. Maar na deze wedstrijden liet Jodan Boys de tanden weer zien. Noordwijk werd verslagen en vorige week won een zeer jeugdig elftal met 0-3 van RVVH. Jodan Boys zal aankomende zaterdag deze goede lijn willen doortrekken. In eigen huis werden er pas twee wedstrijden verloren dit seizoen. Alleen Achilles Veen en Ter Leede verlieten de Sportlaan met drie punten.

Het zal komende zaterdag dus een spannende wedstrijd worden tussen twee ploegen die ogenschijnlijk aan elkaar gewaagd zijn. De heenwedstrijd was daar het bewijs van. In de ultieme blessuretijd wist Jodan Boys de drie punten mee te nemen door een mooie counter die door el Idrissi doeltreffend werd afgerond.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer J.S. Boringa en begint om 14.30 uur.

Om 11.45 uur trapt Jodan Boys 2 af tegen Brielle. Dit mag met recht een degradatiekraker worden genoemd. Jodan Boys 2 bivakkeert op dit moment op de twaalfde plek en Brielle staat met vier punten minder op de laatste plaats. De uitwedstrijd tegen Brielle werd verloren. De ploeg van Leen van Steensel kan terugkijken op een goede wedstrijd tegen Zwaluwen die met 2-2 gelijk werd gespeeld. Laten we hopen dat Jodan Boys 2 weer hetzelfde kan brengen als vorige week, dan kunnen we de punten in Gouda houden!

Tussen de wedstrijd van Jodan Boys 2 en Jodan Boys 1 bent u weer welkom bij onze buitenkraam waar weer lekkere broodjes bal en hotdogs van John Boere worden verkocht!! Alle reden om aankomend weekend naar Jodan Boys te komen!