Afgelopen zaterdag stonden de trainers van 1 en 2 voor een behoorlijke puzzel. Door een groot aantal afwezigen moesten beide teams behoorlijk worden verstevigd vanuit de 019-1 selectie. Jodan Boys 1 begon in Ridderlerk met twee debutanten in de ploeg. De 21-jarige Noaman Benjaafar maakte voor de eerste keer zijn opwachting in ons vlaggenschip. Een andere debutant die in de basis begon was Yannick Poot. Yannick speelt in de 019-1. Jodan Boys begon sterk aan de wedstrijd. Via vlotte combinaties wisten de spelers van Jodan Boys elkaar te vinden. Dit resulteerde in de achttiende minuut in een goede voorzet van Fonseca die binnengekopt kon worden door Fanny Waandels. Na de 0-1 van Waandels kwam RVVH beter in haar spel. Hercules kreeg drie mogelijkheden om naast Jodan Boys te komen, gelukkig stond Straver op de goede plek of het vizier van de spelers van RVVH stond niet op scherp. Kort voor rust was daar de tweede van de middag voor Waandels. Nu kwam de voorzet van de rechterkant via Michel Verkaik. Fanny kopte de bal net onder de lat binnen. Zo ging Jodan Boys met een goede voorsprong van 0-2 rusten. Direct na de rust kreeg RVVH een ongelofelijke mogelijkheid om de 1-2 binnen te schieten. Maar het schot van Samir de Jesus vloog via de lat over. Tien minuten na  rust kreeg Jodan Boys een vrije tap aan de rechterkant van het veld. 019 Junior Poot ging achter de bal staan en gaf de bal puntgaaf voor op,  u raadt het al,  Fanny Waandels, die zijn derde van de middag kon binnenkoppen. Tien minuten voor tijd maakte de derde debutant van de middag zijn opwachting in het veld. Ismael Aitsi M-Hand verving Fonseca in de verdeding. Jodan Boys speelde de wedstrijd verder probleemloos uit. Een mooie middag voor de hele club. Drie punten en drie debutanten uit de eigen jeugdopleiding in het veld.

Jodan Boys 2 speelde de belangrijke wedstrijd in de strijd tegen degradatie tegen Zwaluwen uit Vlaardingen. Bij Jodan Boys 2 begonnen vier 019-1 spelers in de basis en zaten junioren Thijs Wegman en  Lion van de Velde ook nog op de bank. Jodan Boys speelde een sterke eerste helft waarin aanvallers van Jodan Boys meer malen alleen voor de keeper verschenen, alleen de uitstekende keeper van Zwaluwen wist de bal telkens uit zijn goal te ranselen. Neemt niet weg dat Rik Stalenberg aan de kant van Jodan Boys ook een paar schitterden reflexen had. Beide ploegen gingen met 0-0 de rust in. Kort na rust scoorde Zwaluwen de 1-0 . De koppen van Jodan Boys bleven omhoog en de werkelijk uitstekend spelende Marwin Glas schoot, kort na de 1-0,  van grote afstand een vrije trap via de muur binnen 1-1. Helaas konden onze mannen niet lang van de voorsprong genieten want de 2-1 lag alweer snel achter Stalenberg. Maar Jodan Boys rechtte de rug en het was wederom Marwin Glas, die uit een vrije trap, op een schitterende manier de gelijkmaker binnenschoot. Beide ploegen gingen nog vol voor de overwinning, maar 2-2 zou de eindstand zijn. Jodan Boys heeft geknokt voor wat het waard was. Trainer Leen van Steensel kan met deze ploeg met vertrouwen toewerken naar het belangrijke duel tegen Brielle van aankomende zaterdag!