In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys heeft zich opnieuw versterkt voor komend seizoen. Keeper Robin Boot (21) komt over van competitiegenoot vv Smitshoek. Kind van de club Nadir Mohandis (20) blijft de club zeker nog een jaar langer trouw.

Robin Boot

De 21-jarige keeper Robin Boot doorliep zijn jeugdopleiding bij vv Smitshoek en Sparta Rotterdam. Dit seizoen kwam hij regelmatig in actie in het eerste elftal van Smitshoek. Komende zomer verhuist Robin met zijn familie naar Gouda. Bij Jodan Boys wil hij de concurrentiestrijd aan met Marvin Straver die eerder al zijn contract verlengde. We heten Robin van harte welkom!

Nadir Mohandis

Nadir Mohandis werd als F-pupil al lid van onze vereniging. Na een kort uitstapje naar Feyenoord keerde hij snel weer terug op het oude nest. Als 1e-jaars senior maakte Nadir dit seizoen al zijn debuut voor Jodan Boys 1. In de thuiswedstrijden tegen Swift en vv Noordwijk maakte hij een prima indruk. We hopen dat hij deze goede ontwikkeling doorzet en komend seizoen nog veel meer speelminuten gaat maken in ons vlaggenschip.

Voorlopige A-selectie

De voorlopige A-selectie voor het seizoen ‘18/’19 ziet er als volgt uit:

 • Robin Boot (komt over van vv Smitshoek)
 • Nadir Mohandis
 • Marlon Oranje (komt over van BVV Barendrecht)
 • Jordi Tuithof (komt over van ESTO)
 • Bradley El Idrissi
 • Roald Heerkens
 • Enzo Huntink
 • Marvin Straver
 • Mo Bellahcen
 • Michel Verkaik
 • Elliot Pattinama
 • Harold Vrolijk
 • Kevin de Vries
 • Fanny Waandels
 • Romario dos Santos

Via de website en social media houden we u de komende periode op de hoogte van de ontwikkelingen.