In Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag nemen we het op tegen RVVH uit Ridderkerk. De ploeg van scheidend trainer Goivanni Francken bezet momenteel de één na laatste positie in de Hoofdklasse A, desondanks heeft het  de veilige plekken nog  duidelijk in het vizier. Ondanks het forse verlies tegen FC ‘s-Gravenzande afgelopen zaterdag zit RVVH in een goede periode. Na een ruime overwinning op Nootdorp en een gelijkspel tegen Zwaluwen werd er twee weken geleden knap met 2-0 van Achilles Veen gewonnen, een ploeg waar Jodan Boys maar niet van kan winnen. Jodan Boys herstelde zich afgelopen zaterdag prima van de nederlaag tegen Argon. In eigen huis boog Jodan Boys tegen koploper Noordwijk een 0-1 achterstand om in een 3-1 overwinning. Dit zorgde voor veel blije gezichten langs de lijn. Aankomende zaterdag zal Jodan Boys met dezelfde instelling als tegen Noordwijk het veld in moeten. RVVH heeft ons al heel vaak de voet dwars gezeten, dit moeten we zaterdag niet laten gebeuren. Bij winst kan Jodan Boys er nog een mooi slot van de competitie van gaan maken! De wedstrijd staat onder leiding van de heer M.L. Germs en begint om 14.30 uur. We hopen weer op veel bezoekers uit Gouda.

Jodan Boys 2 speelt zaterdag om 11.00 uur de belangrijke uitwedstrijd tegen Zwaluwen 2. Vorige week knokten onze mannen zich in de slotfase nog verdiend naast Barendrecht. Korstiaan Schuilenburg en Lion van de Velde tekenden voor de treffers. Helaas gaf de scheidsrechter nog een strafschop aan Barendrecht, waardoor de wedstrijd alsnog werd verloren. Komende zaterdag weer met nieuwe energie de punten uit Vlaardingen mee naar huis proberen te nemen.