In Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys wist zich na de nederlaag tegen Argon op een mooie wijze te revancheren. De ploeg van Dennis van den IJssel was gretig, beschikte over een goede teamspirit en toonde veerkracht.

In de 1e helft kwam Noordwijk via een strafschop op voorsprong. Kort na rust kwam Jodan Boys langszij via een fraaie treffer van Mo Bellahcen. Mo groeide gaandeweg de wedstrijd uit tot de “smaakmaker” en maakte het de koploper vaak lastig. In de 2e helft bouwde Noordwijk verder aan een veldoverwicht en ging men weer op jacht naar de voorsprong.

Jodan Boys wist zich staande te houden en zorgde met name in de omschakeling voor gevaar. Net toen Mo Faouzi binnen de lijnen was tegen zijn oude club Noordwijk sloeg Jodan Boys toe. Een verdediger van Noordwijk verschalkte zijn eigen keeper. In de slotfase wist Jodan Boys nogmaals te scoren via Fanny Waandels waardoor het een 3 – 1 overwinning behaalde op de koploper.