In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag ontvangen wij de trotse koploper Noordwijk. Wedstrijden tussen Jodan Boys en Noordwijk staan vaak garant voor spektakel. Dit seizoen steekt Noordwijk er wel met kop en schouders bovenuit. De ploeg van Kees Zethof staat met een wedstrijd minder gespeeld negen punten voor op nummer twee Ter Leede. Je zou eigenlijk kunnen zeggen; het is niet de vraag of Noordwijk kampioen wordt, maar wanneer? Echter hoef je daar in het Noordwijkse kamp niet mee aan te komen. De afgelopen seizoenen was de ploeg van de Duinwetering er al een paar keer heel dichtbij, maar mislukte het in de finale. Nu luidt het credo niet juichen voordat de beer is geschoten. Als we het over een beer schieten hebben…. Jodan Boys is er  alles aan gelegen om komende zaterdag een goede beurt op eigen veld te maken. De afgelopen twee wedstrijden gaven niet het gewenste resultaat. Thuis werd gelijkgespeeld tegen Smitshoek en vorige week werd er zeer teleurstellend van de nummer laatst Argon verloren met 4-2.  In beide wedstrijden stond Jodan Boys aanvankelijk aan de goede kant van de score maar werden de drie punten toch nog weggegeven. Maar goed zaterdag is een wedstrijd op zich. Onze mannen zijn gebrand op revanche en zullen hun huid duur verkopen. Wie weet kunnen we dan verassen tegen de nummer één uit de Hoofdklasse A. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer A. Bos.

Om 11.45 uur neemt Jodan Boys 2 het op tegen Barendrecht 2. Een hele belangrijke wedstrijd voor onze jongens in de strijd tegen degradatie. Het wordt een zware opgave om de p/d wedstrijden nog te ontlopen, maar niets is onmogelijk. Net voor de winterstop had het tweede een goede serie van vijf opeenvolgende overwinningen. Laten we hopen dat zaterdag met  een dergelijke serie wordt aangevangen.

Tussen de bedrijven door kunt u bij onze buitenkraam terecht waar Hotdogs worden verkocht. Alle reden om zaterdag naar de Sportlaan te komen!

Forza Jodan Boys