In Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag reist Jodan Boys af naar Mijdrecht voor het duel tegen Argon. Vorig jaar gingen beide duels tegen tegen de Argonauten verloren. Vooral de manier waarop we destijds de uitwedstrijd verloren was zuur. Jodan Boys was de hele wedstrijd de bovenliggende partij en kon de blauwe muur niet slechten. In de blessuretijd ging Argon er met de volle winst vandoor. Laten we hopen dat  dit niet het scenario voor aankomende zaterdag is. Argon zag aan het einde van vorig seizoen een groot aantal bepalende spelers vertrekken. Jonge jongens maar ook een paar ervaren rotten kwamen daar in de plaats voor terug. Dit seizoen loopt het tot op heden stroef bij de ploeg uit Mijdrecht. Met negen punten bezet Argon de laatste plek in de competitie. Daarbij moet wel een kanttekening geplaatst worden, dat Argon te kampen heeft (gehad) met veel blessuregevallen en dat de ziekenboeg weer aan het leegstromen is. Argon zal er zaterdag alles aan doen om de p/d plekken in het zicht te houden. Jodan Boys zal daar niet aan mee willen werken. Vorige week werd er onnodig gelijkgespeeld tegen Smitshoek. Vooral in de eerste helft kreeg Jodan Boys voldoende mogelijkheden om een ruime marge neer te zetten. Helaas gebeurde dit niet. Het scoreverloop kantelde en Jodan Boys moest opeens een achterstand zien goed te maken. Dat dit in de slotfase nog gebeurde tekent ook wel weer de veerkracht van de mannen van trainer Dennis v/d Ijssel. Zaterdag gaan we er weer alles aan doen om de punten mee de bus in te nemen. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer M.A. Roeleveld. We hopen weer op massale steun uit Gouda!