In Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys kwam in het treffen met Smitshoek niet verder dan een 2 – 2 gelijkspel.

Jodan Boys startte voortvarend en was in de 1e helft de bovenliggende partij met de beste mogelijkheden om de score te openen. Daarnaast werd in verdedigend opzicht weinig weggegeven. Na een 0 – 0 ruststand was het Bradley el Idrissi die kort na rust Jodan Boys aan de leiding bracht door een goede actie met een fraaie treffer.

Door een 2-tal strafschoppen wist Smitshoek het tij te keren. Jodan Boys toonde veerkracht en ging op jacht naar de gelijkmaker. Uiteindelijk kreeg ook Jodan Boys een strafschop die verzilverd werd door Enzo Huntink

Mark Veerman groeide in deze wedstrijd uit tot de rots in de branding, verloor geen enkel duel en stond veelal aan de basis van een goede opbouw. Hij werd dan ook wederom uitgekozen tot Man of the Match