In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

De huidige trainersstaf van de Jodan Boys VR1 stopt aan het einde van dit seizoen. Met name door drukke werkzaamheden hebben  hoofdtrainer Gerrit de Jong en assistent trainer Jeroen de Knegt aangegeven komend seizoen niet opnieuw onze VR1 selectie onder hun hoede te nemen. In hun kielzog nemen ook keeperstrainer Aad van Nieuwkoop en assistent trainer Coen Radder afscheid. Erg jammer, maar een besluit dat we respecteren.

Deze trainers hebben de afgelopen 4 seizoenen een groot aandeel gehad in het weer op poten zetten van het vrouwenvoetbal bij de Jodan Boys. Zo werd o.a. een jaarlijkse trainingskamp georganiseerd, en waren de mannen actief tijdens de vele activiteiten zoals vriendinnendag en het goede voornementoernooi.  Met enorm veel enthousiasme, inzet maar zeker ook kennis en kunde is De Jodan Boys nu ook een vereniging waar het vrouwen en meidenvoetbal op de kaart staat. We zullen deze echte Jodan Boys mannen dan ook gaan missen. Maar voor het zover is wensen we ze nog een mooie 2e seizoenshelft met onze VR1.

Intussen is de VTC op zoek naar invulling van een nieuwe trainersstaf voor komend seizoen en staat er een vacature uit waarop door diverse trainers van buitenaf is gereageerd. Bij interesse kan er contact opgenomen worden met Johan Kortleven via mail: vrouwencommissie@cvvdejodanboys.nl of telefonisch via 06-22972015.