In Nieuws

Ook dit seizoen zal er weer een speldendragersavond/bijeenkomst worden georganiseerd. Dit jaar is de organisatie in handen van Guus Vergeer en Helen Verschoor. De bijeenkomst zal plaatsvinden op vrijdag 13 april 2018 vanaf 18.30uur.

Het programma zal plaatsvinden in onze eigen kantine ; de “duginn”. Op de avond zal in ieder geval plaats zijn voor een maaltijd, huldigingen speldendragers, een drankje en veel mooie verhalen. De organisatoren zullen ook nog een deel van de avond invullen met een gezamenlijke activiteit voor jong en oud.

De speldendragers zullen deze week per email /per post worden uitgenodigd. Als je denkt zelf of iemand te kennen die op dit moment lid is van onze vereniging is en ook in aanmerking komt voor de speldendragersavond dan vernemen we dat graag. Je kunt ons dan een bericht sturen via email ; speldendragers@cvvdejodanboys.nl

 

Met vriendelijke groet,

Speldendragerscommissie

Ard Blok en Bob van Os