In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

De Stichting Topvoetbal heeft overeenstemming bereikt met de jonge Bodegraafse aanvaller Jordi Tuithof over een overstap naar Jodan Boys komende zomer. Daarnaast heeft Bradley El Idrissi besloten zijn contract te verlengen.

Jordi Tuithof

De 19-jarige Jordi Tuithof speelt momenteel voor derdeklasser ESTO. Ondanks zijn jonge leeftijd is hij daar al uitgegroeid tot een vaste en belangrijke kracht. Dat is bij veel regioclubs niet onopgemerkt gebleven. De belangstelling voor de snelle buitenspeler was groot. Jordi kiest voor Jodan Boys omdat hij hoopt en verwacht zich bij ons het beste te kunnen ontwikkelen. Dat denken wij ook en we heten hem via deze weg graag van harte welkom!

Bradley El Idrissi

Bradley koos ruim 1,5 jaar geleden voor Jodan Boys en is steeds vaker belangrijk in wedstrijden van het eerste elftal. Met name in de uitwedstrijden tegen Swift, SteDoCo en FC Rijnvogels maakte Bradley met zijn kracht en snelheid het verschil. De komende tijd wil hij laten zien dat hij niet alleen vanaf de bank, maar ook als basisspeler van grote waarde kan zijn voor Jodan Boys 1. Wij hebben er veel vertrouwen in dat hij helemaal gaat slagen in die missie.

Voorlopige A-selectie

De voorlopige A-selectie voor het seizoen ‘18/’19 ziet er als volgt uit:

 • Jordi Tuithof
 • Bradley El Idrissi
 • Roald Heerkens
 • Enzo Huntink
 • Marvin Straver
 • Mo Bellahcen
 • Michel Verkaik
 • Elliot Pattinama
 • Harold Vrolijk
 • Kevin de Vries
 • Fanny Waandels
 • Romario dos Santos

Via de website en social media houden we u de komende periode op de hoogte van de ontwikkelingen.