In Nieuws Jodan Boys 1

Afgelopen zaterdag behaalde Jodan Boys een degelijke overwinning op SWIFT uit Amsterdam. Beide ploegen deden voor elkaar weinig onder. De bezoekers kregen in de 1e helft ook zeker een aantal goede mogelijkheden. Na een klein half uur werd de wedstrijd “opengebroken”.  Het was Mo Bellahcen die met de nodige creativiteit de ruimte wist te benutten en Elliot Pattinama wist te bereiken die met een fraai schot de keeper van SWIFT kansloos liet.

Gaandeweg in de wedstrijd kreeg Jodan Boys steeds meer grip op haar tegenstander en gaf men geen krimp meer.

Mo Bellahcen, die gaandeweg in deze competitie weer steeds belangrijker wordt, werd dan ook terecht uitgeroepen tot man of the match

Juwelier van Deth, gevestigd in de Korte Groenendaal te Gouda en al een groot aantal jaren sponsor bij Jodan Boys stelt aan het einde van het seizoen wederom de zilveren schoen ter beschikking aan de beste speler van het seizoen.