In Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag nemen we het op tegen goede bekende Swift uit Amsterdam. De afgelopen jaren hebben we elkaar menigmaal getroffen en na al die wedstrijden kunnen we concluderen dat beide ploegen altijd erg aan elkaar zijn gewaagd. Jodan Boys en Swift troffen elkaar in de eerste wedstrijd van het seizoen op het Olympiaplein. Jodan Boys leek in de slotfase met drie punten de bus in te stappen toen Bradley el Idrissi twee minuten voor tijd de 0-1 binnen schoot. Swift kwam diep in blessuretijd langszij door een goal van Jordy de Groot. Swift kreeg daarna landelijk bekendheid door in eigen huis voor de KNVB-beker  Vitesse uit te schakelen na penalty’s. Wat een sensatie. Wij weten er zelf alles van! Een ronde verder streed Swift voor wat het waard was in de Rotterdamse Kuip en wist het met tien man Feyenoord knap lastig te maken. In de competitie heeft Swift na twee verliespartijen op rij, afgelopen zaterdag weer weten te winnen. In eigen huis werd hekkensluiter Argon met 2-1 verslagen. Met een wedstrijd minder staat Swift twee punten achter Jodan Boys. Onze mannen speelden vorige week in en tegen Hoek. Na een vroege 1-0 en een rode kaart voor Hoek kreeg Jodan Boys zeker mogelijkheden om de gelijkmaker op het scorebord te zetten. Nadat Jodan Boys in de tweede helft ook met tien man kwam te staan verdubbelden de Zeeuwen de score naar 2-0. Dit was ook de einduitslag. Komend weekend dus een treffen tussen twee ploegen die proberen op de bovenste helft van de ranglijst mee te blijven spelen. Op voorhand een mooi affiche dus. De wedstrijd staat onder leiding van de heer F.E. ter Brake.

Om 11.45 uur neemt Jodan Boys 2 het thuis op tegen FC Rijnvogels 2. Twee weken geleden werd met 3-1 gewonnen van koploper Rijnsburgse Boys. Afgelopen zaterdag verloor Jodan Boys 2 met 3-0 van FC Lisse. Kunnen de mannen van Kama en Revet aankomende week weer winnen in eigen huis? Tussen de wedstrijd van het tweede en het eerste kunt u een lekker broodje braadworst en een kop erwtensoep bestellen in onze buiten kraam! Wij hebben er zin in! Tot zaterdag!!