In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Afgelopen zaterdag heeft Jodan Boys met 2-0 van Hoek verloren. In Zeeuws Vlaanderen kwam Jodan Boys al vroeg op achterstand door een penalty die werd benut door Daniël Akindayini. Hoek kwam kort daarna met tien man te spelen, Yoshi Verbrugge kreeg de rode kaart te zien na een overtreding op Vrolijk. Jodan Boys speelde geruime tijd met een nummeriek overwicht alleen wisten de Gouwenaars dit niet om te zetten in de gelijkmaker. Jodan Boys drong wel aan maar het resulteerde niet in doelpunten. Toen Patrick Fonseca in de tweede helft ook de rode prent kreeg voorgehouden voor het neerhalen van een vermeende doorgebroken speler, stonden de ploegen met tien man tegenover elkaar. Het slotakkoord was wederom voor de Akindayini hij bracht de 2-0 eindstand op het scorebord.

Aankomende zaterdag ontvangen we Swift in eigen huis!