In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Na het positieve bericht van gisteren over de contractverlengingen van Elliot Pattinama, Harold Vrolijk en Kevin de Vries is er opnieuw goed nieuws te melden vanuit de Stichting Topvoetbal. Drie belangrijke krachten, te weten Marvin Straver, Mo Bellahcen en Michel Verkaik volgen het goede voorbeeld en verlengen hun overeenkomst!

Marvin Straver

Keeper Marvin Straver is al jaren bij onze vereniging actief. De eerste seizoenshelft kampte hij met een blessure, maar inmiddels staat hij weer wekelijks onder de lat bij Jodan Boys 1. Met zijn katachtige reflexen en grote bereik is hij de schrik van veel spitsen in onze competitie. We zijn dan ook blij dat Marvin, ondanks zijn recente verhuizing naar Sliedrecht, volgend seizoen weer aan de Sportlaan te bewonderen is.

Mo Bellahcen

Als speler van nog geen 1.70 m lang de bijnaam “grote Mo” krijgen is geen vanzelfsprekendheid. Het tekent het aanzien dat Mo geniet binnen onze club, maar ook zeker in de wijk. Als trainer bij het door Jodan Boys dit jaar geïnitieerde maatschappelijke project FC Oosterwei draagt Mo graag bij aan de ontwikkelingen van jongens en meisjes uit de buurt. Op het veld kennen we hem vooral van zijn technische vaardigheid en spelinzicht. Daar gaan we nog veel plezier aan beleven.

Michel Verkaik

Verdediger Michel Verkaik kwam als junior naar Jodan Boys en bereikte al op vrij jonge leeftijd het eerste elftal. Na een korte periode van afwezigheid is hij nu al weer een paar jaar een vaste waarde in de selectie. Met zijn onverzettelijkheid, duelkracht en positieve instelling is hij een voorbeeld voor velen. We verheugen ons dan ook al weer op zijn spijkerharde tackles en onverwachte doelpogingen.

Patrick Lopes da Veiga

Deze week kwam Jodan Boys met Patrick Lopes da Veiga overeen om de samenwerking te beëindigen. Patrick werd laat aan de selectie toegevoegd, maar kwam nauwelijks aan spelen in het eerste elftal toe. Ondanks het feit dat hij slechts kort voor ons heeft gespeeld, wensen we Patrick natuurlijk veel succes toe bij het vinden van een nieuwe club.

Voorlopige A-selectie

De voorlopige A-selectie voor het seizoen ‘18/’19 ziet er als volgt uit: 

  • Marvin Straver
  • Mo Bellahcen
  • Michel Verkaik
  • Elliot Pattinama
  • Harold Vrolijk
  • Kevin de Vries
  • Fanny Waandels
  • Romario dos Santos

Via de website en social media houden we u de komende periode op de hoogte van de ontwikkelingen.