In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag reizen we af naar Sportpark Denoek in Hoek! Lange tijd wisten de Gouwenaars geen punten mee te nemen uit Zeeuws Vlaanderen maar de afgelopen twee seizoenen werd er tweemaal gewonnen in Zeeland. Maar garanties uit het verleden…. Hoek is ijzersterk uit de winterstop gekomen met negen punten uit drie duels behaalde de mannen van Jannes Tant de maximale score. Na een wisselvallige eerste seizoenshelft werd in de winterstop Daniël Akindayini aangetrokken. Deze sterke spits speelde nog voor Tottenham Hotspur en wist in de drie duels die hij voor Hoek speelde even vaak het net te laten bollen.

Jodan Boys won de afgelopen twee wedstrijden in eigen huis tegen AFC en Nootdorp. Daarmee nam Jodan Boys meer afstand van de onderste plekken en kan het weer een beetje met een schuin oog naar de top vijf kijken.  Als het collectief aanstaande zaterdag weer net zo sterk is als de laatste weken, dan kunnen we het Hoek heel moeilijk maken! De wedstrijd staat onder leiding van de heer M.J. Kloet en begint om 14.30 uur