In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

In de afgelopen weken zijn vanuit de Stichting Topvoetbal de eerste gesprekken met spelers gevoerd voor komend seizoen. Dit heeft geresulteerd in een aantal mooie concrete resultaten. Tijdens het trainingskamp begin januari werd al duidelijk dat Fanny Waandels en Romario dos Santos ook komend seizoen voor Jodan Boys zullen uitkomen. Inmiddels mogen we daar de namen van Elliot Pattinama, Harold Vrolijk en Kevin de Vries aan toevoegen.

Elliot Pattinama

Elliot kende als gevolg van een blessure een vervelende eerste seizoenshelft. Sinds de winterstop is hij gelukkig weer fit en de afgelopen wedstrijden is hij een vaste keuze in de basisploeg van trainer Dennis van den IJssel. We zijn dan ook erg blij dat deze technisch begaafde speler langer bij ons blijft.

Harold Vrolijk

Afgelopen zomer maakte Harold Vrolijk de overstap van derdeklasser Perkouw naar Jodan Boys. In korte tijd lukte het de spits om de aansluiting te vinden bij het 1e elftal. Een knappe prestatie. In de afgelopen twee wedstrijden was hij zelfs drie keer trefzeker. Harold is binnen en buiten het veld een graag geziene speler en we zijn er van overtuigd dat de rek er qua ontwikkeling bij hem nog lang niet uit is.

Kevin de Vries

Kevin de Vries maakte begin van dit seizoen de overstap van Xerxes DZB naar onze vereniging. Met zijn ervaring en spelinzicht brengt hij rust in de verdediging. Ook stoomt hij graag op over de flank en heeft hij een uitstekende trap. We hopen en verwachten nog een hoop plezier te beleven aan zijn aanwezigheid in het huidige én komende seizoen.

Kevin de Vries

Gilliomar Leona

Gilliomar Leona heeft kenbaar gemaakt Jodan Boys komend seizoen te zullen verlaten. I.v.m. privéomstandigheden is nog niet duidelijk of hij komend jaar nog ergens selectievoetbal zal geen spelen. We danken Gilliomar hierbij alvast voor zijn inzet en wensen hem verder veel geluk en succes toe.

Voorlopige A-selectie

De voorlopige A-selectie voor het seizoen ‘18/’19 ziet er als volgt uit:

  • Elliot Pattinama
  • Harold Vrolijk
  • Kevin de Vries
  • Fanny Waandels
  • Romario dos Santos

Via de website en social media houden we u de komende periode op de hoogte van de ontwikkelingen.