In Nieuws, Nieuws Vrijwilligerscommissie

Er zijn nog veel leden die zich niet hebben ingeschreven voor een vrijwilligerstaak. Dat betekent dat we nu helaas over moeten gaan tot het volgende: binnen nu en twee weken mogen zo’n honderd leden niet meer spelen of trainen omdat zij de vrijwilligerstaak (8 uur per seizoen) niet hebben ingevuld of niet hebben gemeld wat zij voor taak doen.

De senioren dames en heren en de A en B geledingen hebben hierover al bericht ontvangen. De C en D geledingen krijgen deze ‘laatste waarschuwing’ komende week.

Het is nu echt je laatste kans om je in te schrijven of aan te geven welke taak je doet. Het gaat maar om 8 uur per seizoen…. Vele handen maken licht werk en zo kunnen we onze vereniging goed blijven organiseren. Dus voorkom dat je niet meer mag spelen of trainen en schrijf je in!

Log in op de vrijwilligerswebsite of mail naar vrijwilligers@cvvdejodanboys.nl.