In Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag reizen we af naar Veen. Als we over Achilles praten dan gaan de gedachten van menig Jodan Boys supporter terug naar 24 mei 2008. De eerste ontmoeting tussen beide ploegen, maar wel een hele speciale. Op neutraal terrein bij Heerjansdam wist Jodan Boys door winst op Achilles te promoveren naar de hoofdklasse. De sfeer rondom die wedstrijd in Heerjansdam zit  zelfs bij de inwoners van Veen nog in het geheugen, zo valt te lezen op de site van Achilles Veen in aanloop naar de wedstrijd. Maar nu een aantal jaar later zijn de statistieken  in het voordeel van de Brabantse ploeg.

Afgelopen zaterdag werd de moeilijke uitwedstrijd in ‘s-Gravenzande met 1-2 gewonnen door Achilles Veen. Echter afgelopen dinsdag werd Achilles Veen in de districtsbeker met 3-1 uitgeschakeld door WNC. Een fikse tegenvaller omdat Achilles Veen zich dit seizoen net als Jodan Boys wilde plaatsen voor de ‘grote’ KNVB beker. Deze doelstelling valt dus weg.

Jodan Boys speelde afgelopen zaterdag met 2-2 gelijk tegen Zwaluwen. Een uitslag die niet nodig was , maar na negentig minuten wel op het scorebord stond. Jodan Boys kreeg vooral in de beginfase voldoende mogelijkheden om te scoren. Helaas waren twee doelpunten niet voldoende en kon Zwaluwen twee keer langszij komen. Dan moet het aankomende zaterdag maar gaan gebeuren. Laten de boys zich optrekken aan de uitwedstrijden voor de winterstop tegen SteDoCo en FC Rijnvogels. Als er met dezelfde passie en onverzettelijkheid wordt gespeeld als in deze wedstrijden, dan zijn statistieken niet meer dan dorre cijfers en kan er gewonnen worden in Veen.

Het spreekt voor zich dat uw support net dat ene zetje in de rug is. Dus kom zaterdag naar het schitterende sportpark De Hanen Weide en moedig onze mannen aan. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van mevrouw S. Shukrula