In Nieuws Vrouwen

Start van het nieuwe jaar 2018 met het Goede Voornemen Toernooi

Voor a.s. zaterdag 13 januari is, door de vrouwencommissie, wederom het Goede Voornemen Toernooi georganiseerd voor alle meiden- en vrouwenteams (MO11 t/m VR3) van onze vereniging.

Na een eerste inventarisatie verwachten we ruim 130 deelnemers (incl. de begeleiding) waarmee we met elkaar starten aan weer een gezellig en sportief voetbaljaar!

Dit interne gemengde toernooi zal worden begeleid door de trainers en leiders en na afloop van de ochtend wordt de deelnemers een lunch aangeboden gesponsord door de Jumbo, Sportlaan Gouda.

Al met al een goed  begin van het nieuwe jaar!

 

Afsluiting 2017 met een gezamenlijk kerstgourmet

Donderdag 14 december was voor de 2e keer de kerstgourmet georganiseerd voor de meiden en vrouwen van onze vereniging.

Nadat er in 2016 een voorzichtige aftrap werd gedaan voor de meiden van de MO15 en de MO17 werden dit jaar ook de 3 vrouwenteams uitgenodigd. En met succes, want de opkomst was met ruim 100 personen meer dan goed te noemen.

De organisatie was in handen van onze actieve vrouwencommissie. Leiders en trainers werden geactiveerd en deze werkten enthousiast mee.

Uiteraard mag op een vereniging als de Jodan Boys een heus kerstverhaal niet ontbreken. Dit verhaal werd, ondersteund met een beamer, verteld door Margreet Keus, de zus van onze MO17-trainer Ard.

Al met al werd dit een hele gezellige avond en lijkt er een nieuwe traditie geboren.