In Nieuws

Kans tegen Kanker organiseert weer een WinterParade. Jodan Boys steunt KTK dus we vragen graag jullie aandacht hiervoor.

Kom jij ook naar die unieke avond op vrijdag 16 februari 2018?! Dan strijkt de WinterParade neer in de Gouwekerk, Gouda, met een onvergetelijk spektakel, als speciale KTK Charity actie. Een sponsoractie voor onze stichting Kans Tegen Kanker! En jij kunt er bij zijn, want de kaartverkoop is gestart: via de Goudse Schouwburg. Als je in december boekt, profiteer je van 5 euro Early Bird Korting. Nu boeken? Dat kan hier!
(*) Deze Early Bird korting geldt tot en met 31 december 2017.

KTK WinterParade
Is het theater? Muziek? Lekker eten en drinken? Bijzonder samenzijn? Het is dat alles, en veel méér. Het is de WinterParade! De WinterParade is een wervelende mix van visioenen, mooie ontmoetingen en wonderlijk samenzijn. Op en aan een 120 meter lange tafel vertonen acteurs, dansers en muzikanten hun kunsten. Tijdens het diner kun je ook genieten van een rijk programma met een feestelijke (dans)finale op de tafel met de SilentDisco.com.

Kleurrijk gezelschap aan tafel
De WinterParade is meer dan een voorstelling, meer dan een chic diner. Het is hilarisch, aangenaam en heel internationaal. Het begint al buiten met muziek en een warm drankje, binnen staat de soep al warm. Een kleurrijk gezelschap artiesten heet je welkom, en verrast je met twee voorstellingen vóór en twee voorstellingen ná het eten. Afgewisseld met het visionaire koorwerk onder leiding van Yorick Heerkens. Ondertussen klimmen de koks en de serveersters op tafel om u een eenvoudig, smakelijk diner voor te schotelen.

Unieke Locatie
De Gouwekerk is de gedroomde locatie voor deze unieke KTK WinterParade. De Gouwekerk wordt in de loop van 2018 verbouwd tot hotel. Dus deze KTK WinterParade biedt u de kans om deze prachtige kerk nog in de originele staat te beleven. De bijzondere akoestiek geeft bovendien een extra dimensie aan de kunstzinnige omlijsting van het diner. Dus kom naar de KTK WinterParade in de Gouwekerk. (Met dank aan Hermon Vastgoed die de kerk belangeloos beschikbaar stelt.)

Tickets & opbrengst
Prijs € 60,00. Early Bird prijs € 55,00 (alleen geldig in december)
Datum: 16 februari 2018 – 19.00 uur.! Deur open vanaf 18.30 uur! Kom op tijd, om niets te missen.

Klik hier om kaarten te bestellen!
De hele opbrengst van de KTK WinterParade is voor stichting Kans Tegen Kanker.

Verder gaan
De stichting groeit, dat is duidelijk. Ook deze WinterParade betekent een inspirerende boost, voor de bekendheid van de stichting en onze activiteiten. Met als hoofddoel het ondersteunen van mensen in hun strijd voor een (betere) kans tegen kanker. Want daar gaat het om!

Vrijwilligers onmisbaar
Onze vrijwilligers zijn onmisbaar bij de uitvoering van taken voor en achter de schermen, bij acties, de promotie, de werving. We zijn blij met elke ondersteuning, ook nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom! Kijk op onze website.

Volg ons op Facebook en schrijf je in voor deze nieuwsbrief: de KTK Update.