In Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag staat de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft op het programma. Jodan Boys reist af richting de kust voor het treffen met oude bekende Noordwijk. Wedstrijden tussen Jodan Boys en Noordwijk staan vaak garant voor strijd, inzet en attractiviteit. In vergelijking met het vorige seizoen staat dit jaar Kees Zethof aan het roer bij de koploper. Daarnaast heeft de ploeg van Zethof dit jaar een behoorlijk Gouds randje Jeroen Borsboom, Thomas Reynaers en Roy Rondeltap hebben allemaal hun jonge jaren in Gouda liggen. Reynaers die heel zijn jeugd aan de Bodegraafsestraatweg bij Olympia heeft liggen kwam afgelopen zomer over van Hercules uit Utrecht. De behendige middenvelder heeft dit seizoen een basisplaats bij de rood-witten. Roy Rondeltap kwam over van Barendrecht en is tweede keeper achter Amezrine, maar maakte al wel de nodige minuten.  Bij Jodan Boys spelen Mark Veerman en Mo Faouzi die in het verleden voor Noordwijk uit kwamen.

In de eerste periode stond er geen maat op Noordwijk. Pas op 4 november werd er voor het eerst verloren uit bij Zwaluwen. Acht wedstrijden werden omgezet in winst en één wedstrijd werd gelijkgespeeld tegen het sterke Ter Leede. Bij Noordijk werd de periodewinst niet groots gevierd, want dat lijkt een routinematige klus voor de ploeg. De afgelopen jaren ging deze prijs steevast naar de equipe van Zethof. Het grote doel is kampioen worden. Noordwijk is nog steeds koploper maar heeft de laatste weken de wind tegen. De afgelopen twee wedstrijden tegen Hoek en FC ‘s-Gravenzande werden beide verloren. Waardoor de spanning aan de kop van de ranglijst weer terug is. De Noordwijkers zullen zaterdag in eigen huis er alles aan doen om met een goed gevoel aan de kerstdis aan te schuiven.

Jodan Boys speelde afgelopen zaterdag niet. De thuiswedstrijd tegen Nootdorp werd afgelast. Met een wedstrijd minder staat Jodan Boys op een vijfde positie in de Hoofdklasse A. Net als Noordwijk wil Jodan Boys deze laatste wedstrijd goed afsluiten. Bij winst nestelen we ons steviger in de subtop en wie weet wat er dan nog mogelijk is in de tweede competitiehelft. De strijd en de inzet van de laatste wedstrijd tegen FC Rijnvogels biedt in ieder geval perspectief voor komende zaterdag.  De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer M. Oosting.

Om 10.30 uur neemt Jodan Boys 2 het op tegen Noordwijk 2. Dit mag met recht een kraker in de onderste regionen van de reserve hoofdklasse worden genoemd. Na een slechte start heeft Jodan Boys de laatste wedstrijden de nodige punten bij elkaar weten te sprokkelen en mag en kan het naar de ‘veilige’ plaatsen kijken. Noordwijk staat met een wedstrijd meer gespeeld op de tiende positie en heeft drie punten meer.

Laten we er met elkaar een mooie dag aan de kust van maken. Kom onze mannen steunen om zes punten uit de badplaats mee te nemen! Tot zaterdag