In Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys behaalde in de uitwedstrijd bij Rijnvogels een prachtige 2 – 3 overwinning. Met name in de 2e helft ontstond een boeiend schouwspel waarin Jodan Boys de opgelopen achterstand (rust 1 – 0) ongedaan kon maken.

Kort na rust was het Bradley el Idrissi die de gelijkmaker aantekende. Vervolgens zette Michel Verkaik Jodan Boys op voorsprong. In de 88e minuut scoorde Rijnvogels de gelijkmaker en leek de wedstrijd te eindigen in een puntendeling.

Echter; een goed uitgevoerde counter leidde tot de 2 – 3 overwinning. Wederom was het Bradley el Idrissi die doeltreffend afrondde.

Jodan Boys behaalde dan ook op karakter een goede overwinning en steeg daarmee een plaats op de ranglijst

Bradley el Idrissi werd dan ook vanwege zijn twee fraaie treffers uitgeroepen tot man of te Match

De wekelijkse verkiezing van Man of the match leidt uiteindelijk tot de verkiezing van beste speler van het jaar. Deze speler ontvangt de “zilveren schoen” die beschikbaar wordt gesteld door Juwelier van Deth. Juwelier van Deth ondersteunt onze vereniging al een groot aantal jaren.

Zij zijn gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda