Ook de tweede poulewedstrijd voor de Drukzo Talent Cup tegen Excelsior’20 uit Schiedam werd in winst omgezet.

Verdediging: Yusuf (JB 2) , Dirk Pieter (JB 2), Ismael (JB O19), Ole (JB O19)

Middenveld: Kujtim (JB O19) , Yannick (JB O19) , Tygo (JB O19) en Yusri (JB O19)

Voorhoede: Leon (JB O19), Korstiaan (JB 2)

Gedurende de wedstrijd kwamen in het veld:

Bram (JB O19) , Daan (JB O19) en keeper Ismael (JBO17).

Jodan Boys begon sterk en kwam binnen 5 minuten al bijna 2x alleen voor de keeper.

De laatste aanname om in scoringspositie te komen mislukte echter maar de toon was gezet.

Jong Jodan boys ging vol gas op weg naar de openingstreffer en die kwam na ongeveer 10 minuten van de linkervoet van Tygo, licht geraakt door been van de verdediger , scoorde de middenvelder. (1-0)

Na 17 min scoorde Korstiaan de 2-0 . Na goed druk zetten van Kujtim, die de bal ontfutselde van een verdediger en de spits van JB 2 in stelling bracht.

Excelsior 20 had een tik gekregen maar gooide er meer fysiek in om zich staande te houden. Jong Jodan Boys wilde (misschien te) snel de marge vergroten waardoor het combinatiespel minder werd. Er werd nu te vaak gekozen voor de lange cross bal met veel balverlies tot gevolg.

Excelsior kwam beter in de wedstrijd en scoorde na hands van JB middels een strafschop 2-1.

Vlak voor rust scoorde Korstiaan de 3-1 .

Na rust , zonder Dirk Pieter, laten we hopen een lichte blessure waren er wat omzettingen bij Jong Jodan Boys in de verdediging.

Excelsior 20 fel uit de startblokken na rust scoorde al snel 3-2 . Jong Jodan Boys moest aan de bak. Het was even alle hens aan dek maar na een kwartier kwam het positiespel en vooral de beweging in het team weer terug en dat is af en toe genieten langs de lijn.

De 4-2 van Korstiaan was bevrijdend en de 5-2 was van grote klasse. Na een mooie voorzet scoorde Bram. Een prima aanval ging hieraan vooraf.

Kujtim beloonde zichzelf door , na een prima wedstrijd, zelf de 6-2 binnen te schieten.

Ondanks de regen in de 2e helft , genoten van deze ploeg.

De eerstvolgende wedstrijd voor de Drukzo Talent Cup is een uitwedstrijd op 16 jan. 2018 tegen cvv de Zwervers .

Jong Jodan Boys speelt op dinsdag 12 dec. tegen FC Utrecht O 19 in Utrecht, aanvang 19.00 uur.