In Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag gaat Jodan Boys op bezoek bij FC Rijnvogels. De Kooltuinbewoners hebben een hectische periode achter de rug. Na de degradatie uit de Derde Divisie vielen de prestaties van de Katwijkers  in de Hoofdklasse A dit seizoen aanvankelijk tegen. Dit resulteerde in het ontslag van trainer Hein van Heek. Vorige week is Jimmy Simons aangesteld om het seizoen af te maken. De selectie van FC Rijnvogels heeft veel kwaliteit. Jaap van Duijn en Joost Leonard hebben hun sporen verdiend in het amateurvoetbal. FC Rijnvogels is de tweede periode goed gestart. Afgelopen zaterdag werd de moeilijke uitwedstijd tegen Smitshoek met 1-3 gewonnen. Dit zal de moraal in het Katwijkse kamp goed hebben gedaan. Jodan Boys verloor afgelopen zaterdag met 0-1 van Ter Leede. In een wedstrijd die gelijk opging kreeg Ter Leede de meeste kansen, maar Jodan Boys kreeg de beste mogelijkheden om de score te openen. In de voorbije week werd derdeklasser AGE-GGK met 6-0 verslagen. Aankomende zaterdag   gaat Jodan Boys er weer alles aan doen om de drie punten mee naar huis te nemen. Bent u er ook weer bij? De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder Leiding van de heer I Virancikli.