In Nieuws

Jodan Boys heeft zaterdag geen punten overgehouden aan het thuisduel met Ter Leede. Nadat in de afgelopen jaren drie competitieduels op sportpark Oosterwei in een overwinning voor Jodan Boys eindigden, zegevierden de Sassenheimers zaterdag met 0-1. In een duel waarin beide ploegen goede kansen kregen wist Bok na rust de 0-1 binnen te schieten. Swaneveld tikte overeigens nog een bal op de paal, waar Jodan Boys met schoten van Marengo, en kansen voor Brank en Huntink niet wist te scoren.

Statistieken wedstrijd:
25-11-17: Jodan Boys – Ter Leede 0-0 (0-1)
Doelpunten: 63′ Jeffrey Bok
Gele kaart: 45′ Toon Zwetsloot, 60′ Michel Verkaik, 68′ Ter Leede, 81′ Romari Dos Santos, 90′ Oussama Siali.

Opstelling Jodan Boys: Mathijs Swaneveld, Michel Verkaik, Roald Heerkens, Mark Veerman, Patrick Fonseca (79′ Romario Dos Santos), Leroy Brank (88′ Rayvano Salhuteru), Gilliomar Leona (72′ Harold Vrolijk), Mo Bellahcen, Mohammed Faouzi, Enzo Huntink, Levi Marengo.

(Bron Jodanboyssupporter)

Foto’s: Jodan Boys in beeld/Fotoalbums/Ga naar Fotoalbums.