In Nieuws

Aankomende zaterdag ontvangen we Ter Leede uit Sassenheim. Ontmoetingen met Ter Leede staan van oudsher garant voor veel strijd en inzet. In de meest recente geschiedenis zien we ook dat beide ploegen erg aan elkaar gewaagd zijn. Vorig seizoen verloor Jodan Boys de uitwedstrijd met 2-1. Binnen tien minuten keek Jodan Boys al tegen een 2-0 achterstand aan. In de thuiswedstrijd waren de rollen omgedraaid. Jodan Boys opende vroeg de score en verdubbelde deze in de tweede helft, waardoor Jodan Boys met 2-0 wist te winnen en Ter Leede  duur puntverlies leed  in de race om het kampioenschap.  Maar goed laat we ons focussen op de wedstrijd van aankomende zaterdag. Ter Leede draait net als vorig jaar een sterk seizoen. Ondanks de nodige spelersmutaties aan het begin van het seizoen vinden we de ploeg terug op de derde plek met vier punten voorsprong op Jodan Boys. Met spelers als Bok, van Otterlo, de Kruijs en Siali beschikt het over spelers die makkelijk een goal kunnen maken. Daarnaast heeft het een goed middenveld en solide verdediging. Vorige week werd Argon met 3-1 verslagen. Een zakelijke overwinning zoals dat wordt genoemd.

Jodan Boys is in de competitie inmiddels vijf wedstrijden ongeslagen. Vorige week in Hoornaar werd het ambitieuze SteDoCo met 1-3 verslagen. Ondanks een 1-0 achterstand bleef Jodan Boys goed voetballen dit resulteerde kort voor rust in de gelijkmaker. In de tweede helft maakten Leona en el Idrissi het goede werk af. Een mooie zege en met name de manier waarop deze overwinning  tot stand kwam geeft hoop voor de wedstrijd van aankomende zaterdag. Bij winst nadert Jodan Boys Ter Leede op één punt en kan het mee gaan strijden om de plekken achter Noordwijk in deze eerste seizoenshelft.  Afgelopen zaterdag waren er veel supporters uit Gouda in Hoornaar. Het doet de ploeg goed de support van zoveel mensen te ervaren. Bent u er zaterdag ook weer bij? De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer M. jobse.