In Nieuws

Heeft jouw team een voetbaldroom? Hebben jullie bijvoorbeeld een spelersbus nodig voor uitwedstrijden, wil je voetballen in een stadion, moet jouw elftal op trainingskamp naar het buitenland of wil je juist iets extra’s doen voor een teamgenoot, de club óf een ander elftal? Dan zijn ING en Radio 538 op zoek naar jou! Pitch je voetbaldroom waarin je vertelt wat jouw team nu écht nodig heeft en misschien komt jouw voetbaldroom wel uit!

In de weekenden van 25 november, 2 december en 9 december nodigt 538-dj Barend van Deelen elke dag twee deelnemers uit. Samen met ex-International Anouk Hoogendijk selecteert Barend elke dag een winnaar.

Je mag als team vijf keer inzenden, dus vergroot je kans! Hoort jouw team bij de duizend beste inzendingen, dan winnen jullie sowieso gratis hesjes voor  je team!

Meedoen? Ga dan naar ing.nl/voetbal