In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie, Nieuws Sponsoringscommissie

Afgelopen vrijdagavond vond in de Dug Inn de Jodan Boys Sportquiz 2017 plaats, georganiseerd door de Club van 100, maar toegankelijk voor iedereen. In 3 spannende rondes werd gestreden om de individuele finaleplaatsen. Na deze finale kon quizmaster Wim van den Brink de winnaars bekend maken. Het beste team na 3 rondes was het team van Jodan Boys 9 bestaande uit Arnoud Rijneveld, Dolf Soeteman, Jeroen van Kouwen en Mark Dubbeldam. Zij ontvingen een diner bon beschikbaar gesteld door het Goudse restaurant Viejee’s.
Uiteindelijk bleek good old Cor Starreveld in de finale de sterkste. Op de 2e plaats eindigde Mark Dubbeldam en Niek Goedvolk werd 3e. Deze winnaars kregen abonnementen op het Ziggo Sport Totaalprogramma. Alle aanwezigen kunnen terugzien op een geslaagde avond.