In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1, Uncategorized

Zaterdag speelt Jodan Boys in Hoornaar tegen SteDoCo de ploeg waar trainer Frans Adelaar aan het roer staat. Net als Jodan Boys werd SteDoCo deze week uitgeschakeld in de districtsbeker. Eersteklasser GJS schakelde de ploeg uit Hoornaar na penalty’s uit. In de competitie gaat het daarentegen crescendo voor SteDoCo. Vorige week werd er ingehaald tegen Zwaluwen, deze wedstrijd werd met 2-3 gewonnen, waardoor SteDoCo koploper Noordwijk nu tot twee punten is genaderd. Jodan Boys is in de competitie nu vier wedstrijden op rij ongeslagen. Als Jodan Boys de lijn van de goede tweede helft tegen Rijsoord doorzet biedt dat mogelijkheden.  Bij een goed resultaat kan Jodan Boys zich steviger nestelen in de subtop van de Hoofdklasse A. Zaterdag twee ploegen die zich willen revancheren voor de bekeruitschakeling. Dat belooft wat! De wedstrijd in Hoornaar begint om 15.00 uur en staat onder leiding van de heer B.J. Fikkert.