In Uncategorized

Met een klinkende overwinning op Cabauw (0-7) zetten de meiden van de MO15-2 de lijn door die vorige week in de bekerwedstrijd tegen cvv De Zwervers werd ingezet.

 

Vooraf leek de wedstrijd tegen Cabauw, gelet op de stand waar Cabauw 2 plekken hoger gerangschikt stond, lastig te kunnen worden. Maar al gauw bleek dat we een stevig overwicht hadden; Cabauw kwam geen moment in de wedstrijd op het winderige veld.

Joya opende al vroeg in de wedstrijd de score en dat was het begin van een indrukwekkende serie van maar liefst 5 treffers, een bijzondere prestatie. Ook Shirley blonk uit en tekende voor de overige 2 doelpunten.

De eerste helft speelden we perfect uit. Er werd niet alleen knap gecombineerd voorin, maar ook de verdediging, met Maura en Merel de W. stond als een huis. Yke was vandaag overal op het veld te vinden en speelde op elke positie foutloos.

Zo gingen we met een ruststand van 0-4 de kleedkamer in.

Na de hervatting was Shirley de eerste die het doel weer vond: 0-5. Joya nam de laatste 2 treffers voor haar rekening, één ervan met een schitterende voorzet van Romaissa. Een stiftbal de hoogte in van Kirsten passeerde de keeper, maar waaide net voor het doel langs.

Goed opbouwend werk van Merel B. en Ouiam, degelijk verdedigen van Tatum en Nouhaila, Sennah heersend op het middenveld en Sarah als betrouwbare sluitpost maakten het plaatje compleet.

Volgende week wedstrijd tegen ASW. Mis het niet, er zijn nog kaarten!

Bekijk ook onze teampagina.