In Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag reist Jodan Boys af naar het Westland! Na een paar jaar afwezigheid is FC ‘s-Gravenzande weer terug in de Hoofdklasse. Vorig jaar werd de rood blauwe brigade kampioen in de eerste klasse B. SC Feyenoord, Nootdorp en Sportlust’46 visten achter het nest en wisten  niet het gewilde kampioenschap te behalen. In de herkansing wist Nootdorp zich via nacompetitie  te plaatsen voor minimaal één seizoen hoofdklasse voetbal. De laatste wedstrijden van FC ‘s-Gravenzande kennen een wisselend resultaat. Allereerst werd Zwaluwen in eigen huis met 6-1 naar Vlaardingen gestuurd. Bij rust stond FC ‘s-Gravenzande nog met 0-1 achter, dit werd in de tweede helft goed recht gezet. Afgelopen week kregen de Westlanders het deksel op de neus tegen het sterke Achilles Veen. In Veen gaf de thuisploeg in de tweede helft gas en werd een 1-1 stand omgezet in een 5-1 overwinning voor de Brabanders. Voor de stand betekent het dat de ploeg van Richard Elzinga met een wedstrijd minder gespeeld de twaalfde  plek inneemt met zeven punten.

Jodan Boys boekte afgelopen zaterdag een goede overwinning in Vlaardingen. Nadat een week eerder RVVH met 4-0 werd verslagen, wisten de Gouwenaars tegen Zwaluwen wederom de punten op zak te houden. Twee zeges op rij! Het is van belang de goede lijn nu  door te trekken. Maar niets gaat vanzelf. In het seizoen 2013-2014 moest Jodan Boys, na een goede serie, op bezoek bij FC ‘s-Gravenzande deze wedstrijd werd  met 4-0 verloren. Spits Yuri Westhoff nam in die wedstrijd drie treffers voor zijn rekening. Dus Jodan Boys is gewaarschuwd. Natuurlijk mogen wij ook van eigen kracht uitgaan. De laatste wedstrijden weten we het net lekker te vinden en achterin hebben we geen goal weggegeven.

We hopen weer op veel publiek uit Gouda dit is altijd net het extra zetje in de rug voor onze mannen. De wedstrijd op sportpark Juliana begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer M.L. Germs