In Nieuws, Nieuws Scheidsrechterscommissie

Afgelopen week was het de Week van de Scheidsrechter.

Hier hebben wij alle scheidsrechters in het zonnetje gezet. Voor iedere scheidsrechter die afgelopen week heeft gefloten stond er een klein presentje klaar dat mede mogelijk was gemaakt door Punselie. Dit was een schaalmodel van ons allom bekende historische stadhuis, met daarin een lekkere kleine versnapering.

Door banketbakkerij Van Dijk was er gebak geleverd voor in de commissiekamer waar Week van de Scheidsrechter op stond. Via deze weg willen nogmaals alle scheidsrechters van Jodan Boys bedanken die wekelijks tijd vrij maken om vol enthousiasme de wedstrijden te leiden.

 

Ook willen we nog vermelden dat er altijd plek is voor nieuwe scheidsrechters want als vereniging blijven we groeien en hebben dus nog steeds meer scheidsrechters nodig om elke week alle wedstrijden te voorzien van een scheidsrechter. Dus schroom je niet en heb je interesse meld dit bij de scheidsrechterscommissie.