In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag ontvangt Jodan Boys RVVH uit Ridderkerk. De ploeg van Giovanni Francken kent dit seizoen een aantal andere namen in de selectie in vergelijking met het vorige seizoen, mannen als Agatowski en Martha maken bijvoorbeeld geen onderdeel meer uit van de Ridderkerkse formatie. RVVH heeft er dit seizoen bewust voor gekozen om nog meer te gaan werken met eigen jongens en talenten uit de regio. De resultaten vallen tot op heden ietwat tegen, RVVH wist tot op heden nog geen wedstrijd winnend af te sluiten, maar daarbij moet worden opgemerkt dat het voetbal uiterst verzorgd is en de blauw witten vaak niet onder doen voor hun tegenstanders, alleen nekt het gebrek aan scorend vermogen op dit moment de ploeg. Net als  RVVH kan Jodan Boys ook wel weer een overwinning gebruiken. Na de goede start met zeven punten uit drie wedstrijden, heeft de Jodan Boys de afgelopen drie wedstrijden verloren. Vooral de laatste nederlaag tegen AFC was onnodig. Aan Jodan Boys zaterdag de opdracht om de rug te rechten en als team de negatieve spiraal te doorbreken, want uit het verleden is gebleken dat teamgeest een extra wapen van Jodan Boys kan zijn. Het belooft zaterdag een mooie wedstrijd te worden aan de Sportlaan. Twee ploegen die voor de drie punten zullen gaan. Uw steun kan net dat extra zetje in de rug zijn voor de ons vlaggenschip! Komt allen!! De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer R.H. Hensgens