In Uncategorized

Aankomende zaterdag speelt Jodan Boys op sportpark ‘Goed Genoeg’ tegen de zaterdagafdeling van AFC. De Amsterdamse club werd vorig jaar kampioen in de eerste klasse A. Een knappe prestatie van de Amsterdamsche Football Club namelijk,  de zondagafdeling speelt in de Tweede Divisie en de zaterdagtak speelt op hoofdklasse niveau. Tot op heden heeft de ploeg van Benno Nihom vier punten verzameld. In eigen huis werd Nootdorp, na een achterstand van maar liefst 0-3, met 4-3 verslagen. In de uitwedstrijd tegen Rijsoord werd er met 0-0 gelijkgespeeld. Afgelopen zaterdag stond de derby tegen AVV Swift op het programma. De bewoners van het Olympiaplein wonnen het eerste treffen om het Amsterdams kampioenschap met 3-1 van AFC.

Jodan Boys verloor zaterdag van het sterke Achilles Veen. De ploeg uit Veen liet zien een goed voetballend team te hebben, waar de bal makkelijk van voet tot voet kon gaan. Dan nog is het jammer dat de wedstrijd eigenlijk binnen twee minuten werd weggegeven. Gelukkig bestaat er zaterdag al weer een mogelijkheid om revanche te nemen. Of Jodan Boys zaterdag Goed Genoeg is om drie punten in de bus mee te nemen naar Gouda weten we zaterdag om 16.45 uur. Maar de mannen van trainer Dennis v/d IJssel gaan er weer alles aan doen. De wedstrijd begint om 14.45 uur en staat onder leiding van de heer t. de Gast. Komt allen!!