In Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys leed in de thuiswedstrijd tegen Achilles Veen een 0 – 2 nederlaag. De gasten profiteerden optimaal in de 28e en 30e minuut van de 1e helft van de geboden ruimte. Kort na deze tegenvallers kreeg Jodan Boys een riante mogelijkheid om terug te komen in de wedstrijd; de keeper van Achillles Veen wist dit echter te voorkomen.

Jodan Boys trachtte zich te hervinden; Roald Heerkens ging voorop in de strijd waarbij de absolute wil om te winnen zichtbaar was. Ondanks het feit dat Jodan Boys niet veel ruimte weggaf en met enig opportunisme de tegenstander onder druk zette wist Achilles Veen zich staande te houden.

De aansluitingstreffer kon niet geforceerd worden in deze wedstrijd. Op basis van inzet en doorzettingsvermogen werd Roald uitgeroepen tot Man of the Match