In Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag neemt Jodan Boys het op tegen Achilles Veen uit Noord-Brabant. Het belooft een mooie pot voetbal te worden want Jodan Boys en de groen witte brigade van Clemens Bastiaansen staan met een gelijk aantal punten en hetzelfde doelsaldo gedeeld op plek vier. Jodan Boys heeft het traditioneel lastig met Achilles Veen. Vorig jaar speelde Jodan Boys in eigen huis een erg sterke wedstrijd en stond het tot de blessuretijd inging met 1-0 voor. Diep in blessuretijd scoorde Achilles Veen toch nog de gelijkmaker. De uitwedstrijd in maart van dit jaar ging met 3-1 verloren.

Achilles Veen kende een stroeve start van de competitie in eigen huis werd gelijkspeeld tegen Argon, terwijl de uitwedstrijd tegen SteDoCo met 3-1 werd verloren. Maar de laatste twee wedstrijden heeft Achilles Veen zich herpakt. Allereerst werd RVVH met 2-1 verslagen en afgelopen zaterdag werd er heel knap met 0-3 in Katwijk van FC Rijnvogels gewonnen. Jodan Boys verloor afgelopen zaterdag in Barendrecht van Smitshoek met 2-1. Ondanks de nederlaag gaf het veldspel perspectief. Jodan Boys had een veldoverwicht en creëerde genoeg mogelijkheden die helaas onbenut bleven. En zoals het gezegde luidt: Juist dan vallen de doelpunten aan de andere kant. Mo Faouzi deed nog wel wat terug alleen zijn doelpunt kwam te laat. Laten we hopen dat Jodan Boys zaterdag de lijn van de thuiswedstrijden tegen Hoek en Argon doorzet.

 

De wedstrijd staat onder leiding van de heer J. Sanders.