In Nieuws Jodan Boys 1

Afgelopen zaterdag leed Jodan Boys een onnodige nederlaag in Smitshoek. Jodan Boys dicteerde lange tijd de wedstrijd en kreeg legio kansen om op voorsprong te komen. Veelal stond Levi Marengo aan de basis van een aanval met goede acties en passes waarmee de voorwaartsen werden bediend. De voorwaartsen misten echter de scherpte om het overwicht op het scorebord tot uiting te brengen terwijl Smitshoek gesteund werd door het “houtwerk”

Geheel onverwachts kwam Smitshoek in het laatste part van de wedstrijd op voorsprong; de aansluitingstreffer van Mo Faouzi bracht nog wel de spanning terug in de wedstrijd maar verder dan dat kwam Jodan Boys niet.

            Levi Marengo

De goed spelende Levi werd dan ook uitgeroepen tot “man of the Match”; helaas leverde dit voor Jodan Boys geen punten op.