In Uncategorized

Jodan Boys heeft afgelopen zaterdag tegen Smitshoek een 2-1 nederlaag geleden. Ondanks dat de uitslag anders doet vermoeden speelde Jodan Boys een erg sterke wedstrijd. Er werden veel kansen gecreëerd  en Smitshoek werd kort voor rust pas voor de eerste keer gevaarlijk. Helaas wist Jodan Boys al die kansen niet te verzilveren. De eerste twintig minuten in de tweede helft was het wachten op de eerste goal voor Jodan Boys. Maar we kennen allemaal de wetten en clichés in het voetbal. Als je de doelpunten zelf niet maakt vallen ze aan de andere kant. Smitshoek liep uit naar een 2-0 voorsprong. In de 84e minuut scoorde Mo Faouzi de aansluitingstreffer, maar helaas wist Jodan Boys daarna het net niet meer te vinden. Zo stond Jodan Boys een goede eerste zeventig minuten met lege handen. Aankomende zaterdag, wanneer Achilles Veen op bezoek komt,  gaan we er in eigen huis weer alles aan doen om de punten aan de Sportlaan te houden.