In Uncategorized

Na de afstraffing van Groeneweg (15-0) stond vandaag de tweede bekerwedstrijd op het programma. Deze tegenstander had hun vorige wedstrijd met 2-0 gewonnen dus misschien konden de mannen vandaag rekenen op wat meer weerstand. Nadat Marco, Ton en Marcel de boel nog even flink op scherp hadden gezet bleek helaas dat ook deze tegenstander niet echt mee kon met het niveau. Vandaag was Nigel de eerste die scoorde door goed te reageren op een schot dat de keeper niet goed vast hield. Toen Youri met een fantastische vrije trap al na 10 minuten voor 3-0 had gezorgd waren de supporters van Zwaluwen dan ook erg bang dat ook vandaag de 15 gehaald zou gaan worden.

Als een orkaan gingen onze jongens over het veld en halverwege stond het al 6-0 door doelpunten van Nigel, Tim(2), Akram, Ayoube en Youri. Helaas hadden we vandaag een grensrechter die toch echt eens aan een bril moet gaan denken. Hij verzuimde te vlaggen bij een bal die bijna een meter over de lijn was en hierdoor kon Zwaluwen vlak voor rust nog iets terugdoen. Ook de afwerking liet nog wel wat te wensen over maar verder was het ondanks de regen echt genieten langs de lijn. De tweede helft liep het helaas wat stroever. Zwaluwen vertraagde het spel en de keeper schoot alle ballen zo hoog en zo ver mogelijk weg. Omdat de jongens het nu ook vaak te mooi wilde doen werden er wel heel erg veel kansen gemist na rust. Het duurde zelfs ruim een kwartier voordat de 7-1 op het scorebord kwam. Bij een 8-1 score kwam er zelfs een verdwaalde bal van een meter of 25 richting het doel van Arnoud. Die was net met een middagdutje bezig waardoor hij deze bal niet helemaal lekker beoordeelde en het zelfs 8-2 werd. Dit wakkerde wel weer het vuurtje aan en de ene na de ander bal werd weer op het doel van Zwaluwen gevuurd. Hun doelman keepte echter een uitstekende tweede helft en omdat we ook nog vijf keer paal of lat raakten bleef de score uiteindelijk steken op 10-2. Na rust waren de doelpuntenmakers Tim, Ayoube en Akram(2).