In Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag speelt Jodan Boys na twee thuiswedstrijden weer uitwedstrijd in Barendrecht tegen Smitshoek. Smitshoek kwam afgelopen week niet in actie omdat het veld in ’s Gravenzande onbespeelbaar was. In de eerste competitiewedstrijd speelde Smitshoek in Hoek een goede wedstrijd. De nieuwbakken spits Bart Deprez wist maar liefst driemaal het doel te vinden. Helaas waren zijn goals niet genoeg voor de overwinning. De wedstrijd eindigde in een waar doelpuntenfestijn het werd 5-4 voor de Zeeuwen. In de tweede competitieronde verloor Smitshoek ietwat geflatteerd van Zwaluwen. In eigen huis gingen de oranjehemden met 0-2 onderuit. De ploeg van de nieuwe trainer Richard van Middelkoop (oud-Sortlust’46) Zal zaterdag gebrand zijn om de driepunten in eigen huis te houden.

Jodan Boys speelde vorige week een hele gedegen wedstrijd tegen Argon. Vanuit een gesloten defensie gaf Jodan Boys nagenoeg geen kans weg en scoorde het zelf tweemaal. Een mooi resultaat tegen een ploeg waar vorig jaar twee keer van werd verloren. Aankomende zaterdag zal Jodan Boys die lijn door willen trekken. Traditioneel weten we dat we het bij Smitshoek nooit cadeau krijgen. Vorig seizoen wist Jodan Boys voor de eerste keer in vier competitieontmoetingen van de ploeg uit Barendrecht te winnen. Voor Leona en Fonseca heeft het duel een bijzonder tintje beide spelers kwamen een aantal jaar uit voor Smitshoek. Als Jodan Boys zaterdag weer dezelfde energie en inzet kan opbrengen als de afgelopen wedstrijden kan het een eind komen.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer A. Bos en begint om 14.30 uur. Alle steun uit Gouda is welkom. Bent u er ook bij?