In Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys behaalde afgelopen zaterdag een degelijke 2 – 0 overwinning op Argon. Het speelde in de 1e helft gretig hetgeen voor de rust twee doelpunten opleverde. De 2e helft was kwalitatief minder waarbij de manschappen van Dennis van den IJssel verzuimden om verder afstand te nemen van Argon.

Jodan Boys kwam nagenoeg niet in de problemen; het behield met name in het middenveld het overwicht op haar tegenstander. Romario dos Santos groeide in deze wedstrijd uit tot “Man of the match”; nagenoeg alle persoonlijke duels wist hij in zijn voordeel te beslissen en speelde verder in dienst van het elftal.

Romario dos Santos

Romario, die afgelopen jaar werd uitgeroepen tot “talent van het jaar” maakt een goede ontwikkeling door en toont steeds vaker zijn waarde binnen onze selectie