In JO15-2 (C2)

Zaterdag 9 september om 8.30 uur stonden Los Talentos klaar om de strijd aan te gaan met de JO15-1 van De Betrokken Spartaan. Gadegeslagen door een grote groep geïnteresseerde ouders startten Los Talentos scherp genoeg om de wil op te leggen met behoorlijk positiespel.
De vervangers van de laatkomers lieten zich ook goed, scherp en vooral wakker zien. De technisch vaardige tegenstanders konden de eerste helft niet gevaarlijk worden en mochten blij zijn dat het vizier niet voldoende scherp was. Daar deden we onszelf te kort. We scoorden 1 keer door attent reageren bij een vrije trap. In de tweede helft zette de tegenstander ons hoger onder druk. We stonden georganiseerd genoeg om niet in gevaar te zijn gekomen. Maar de slordigheid waarmee wij hen steeds in Balbezit brachten was de oorzaak van het feit dat we de tweede helft vooral achter hen aan liepen. Door de ontstane ruimte kregen wij zelf ook enkele kansjes maar helaas werden die niet tot doelpunt gepromoveerd. Het laatste stuk was echt overleven, maar met trots konden we vonstateren dat we dat als TEAM ook op kunnen brengen.

Volgende week spelen we weer om 8.30 uur. Dan de derby tegen Olympia JO15-1 dat in de Hoofdklasse speelt. Mooie kluspunten gezien voor de trainingen en trots op de getoonde wil!