In Nieuws Jodan Boys 1

Juwelier van Deth, gevestigd Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda, fungeert reeds een groot aantal jaren als sponsor van onze vereniging.

Naast sponsoring stellen zij jaarlijks de “Van Deth bokaal” ter beschikking; een trofee in de vorm van een zilveren schoen die aan de beste voetballer van Jodan Boys ter beschikking wordt gesteld. Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven voor deze trofee. Hierbij wordt tevens rekening gehouden met de inbreng tijdens doordeweekse activiteiten. De uiteindelijke winnaar ontvangt aan het einde van het seizoen de trofee.

Daarnaast stelt men een prijs beschikbaar voor het talent van het jaar; afgelopen seizoen wist Romario dos Santos beslag te leggen op deze prijs; Romario maakt een goede ontwikkeling door binnen onze selectie.

Na iedere competitiewedstrijd zal de “man of the match” door ons bekend worden gemaakt.