In Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag staat de Derde Goudse Derbydag op het programma. Wederom kruisen Jodan Boys en Olympia de degens. Vorig jaar was Olympia gastheer, dit jaar vindt het evenement weer plaats aan de Sportlaan. Het belooft een groot feest te worden. Om 12.30 uur neemt Jodan Boys 2 het op tegen Olympia 2. Dit is de eerste wedstrijd onder leiding van de nieuwe trainer Marcel de Jong. Daarnaast is het een weerzien met Rens Binken de trainer van Olympia 2, hij coachte afgelopen jaren Jodan Boys A1. Om14.30 uur staan de dames van Jodan Boys en Olympia tegenover elkaar. Beide teams komen uit in de tweede klasse,  Jodan Boys op zaterdag en Olympia op zondag. Na dit mooie affiche is het om 17.00 uur tijd voor  de kraker Jodan Boys 1 – Olympia 1. Jodan Boys speelt de laatste wedstrijd van de voorbereiding en hoopt met een goed resultaat naar Swift af te reizen op 2 september. Na afloop van deze wedstrijd is er een gezamenlijk buffet, waarna DJ Rens van Werkhooven de tent op z’n kop zal zetten. Kortom zaterdag alle reden om bij Jodan Boys langs te komen!