In Nieuws

Zoals je ziet hebben we een nieuwe website. Een stuk overzichtelijker dan de oude, denken wij. Met mooie foto’s, duidelijk informatie en een eenvoudige navigatie. De site is nog ‘in progress’, maar het begin is er. Weer een stapje in het verbeteren van onze communicatie!

Elk team heeft een eigen teampagina, waar je zelf verslagen, nieuws etc op kunt zetten. Je krijgt hiervoor per team een inlogcode (meld je wel even aan bij webmaster@cvvdejodanboys.nl). Helaas is het (nog) niet gelukt om alle uitslagen en standen per team op de site te zetten. Die vind je natuurlijk wel onder de knop Programma en uitslagen en anders via de Voetbal.nl -app.

Een aantal mensen vormt een redactie, die de site vult en onderhoudt. Elke commissie zet zelf de juiste informatie op de site. Zo beheert iedereen zijn eigen stukje, wel zo makkelijk.

Heb je nieuws of heb je een opmerking over de site? Meld het ons: webmaster@cvvdejodanboys.nl