In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag  speelt Jodan Boys tegen oude bekende BVV Barendrecht.  Voor de tweededivisionist komen de wedstrijden om het echie steeds dichterbij. De rood-witten spelen namelijk dinsdag aanstaande al voor de KNVB beker tegen VVOG uit Harderwijk. De mannen van trainer Adri Poldervaart hebben al zeven oefenwedstrijden gespeeld, zaterdag wacht de laatste krachtmeting tegen Jodan Boys. Barendrecht speelt met veel dezelfde namen als vorig jaar er zijn een aantal jongens vertrokken en een kwartet nieuwelingen maakt haar opwachting op de Bongerd. Barendrecht eindigde vorig jaar op een hele knappe achtste plaats. Zijn ze  dit jaar in staat om deze prestatie te evenaren of  misschien te overtreffen? Het is tot op heden koffiedik kijken. 26 Augustus gaat de bal weer rollen in de Tweede Divisie en mogen de rood-witten op bezoek in Rijnsburg.

Jodan Boys heeft er dit jaar voor gekozen om in de voorbereidingsperiode veelal tegen clubs uit de Tweede en Derde divisie te sparren. Dit programma past bij de ambitie die is uitgesproken; dat Jodan Boys stapsgewijs hogerop wil, dan moet je ook wennen aan het niveau. Dat is in de eerste drie wedstrijden heel behoorlijk gegaan. Zowel tegen Capelle, Jong Sparta en FC Lisse liet Jodan Boys bij vlagen van de wedstrijd goed voetbal zien. Alleen worden fouten op dit niveau direct afgestraft. Dat is ook iets waar de mannen van v/d Ijssel en Sol van leren.  Het is mooi  dat veel (jonge) jongens in deze wedstrijden de kans hebben gekregen om zich te laten zien. Het belooft zaterdag wederom een attractieve wedstrijd te worden tussen twee ploegen voor wie het serieuze werk er aan zit te komen. Want op 2 september wacht, voor Jodan Boys, Swift aan het Olympiaplein in Amsterdam. Kom de mannen zaterdag aanmoedigen. De wedstrijd begint om 14.30 uur en wordt gespeeld op sportpark De Bongerd in Barendrecht.